black flat screen tv on brown wooden tv rack

IJcoon designmeubels, altijd een fantastische keuze

Er wordt wel eens gezegd dat de IJcoon designmeubels de designklassiekers van de toekomst zijn. Dat is nogal een gedurfde uitspraak. Dit gezegd hebbende is het zo dat hier daadwerkelijk iets voor te zeggen valt. Bij het kopen van nieuwe meubelstukken voor in jouw interieur is het in de praktijk altijd van ontzettend groot belang om stil te blijven staan bij het karakter waar deze meubels over dienen te beschikken. We hebben het hierbij dan uiteraard niet alleen maar over de uitstraling waarover ze dienen te beschikken, wat bovendien ook te denken van de kwaliteit die ze aan de dag weten te leggen? Bovendien spreekt het voor zich dat mensen bij het kopen van designmeubelen graag kiezen voor exemplaren die beschikken over een unieke touch. Geldt dat eveneens voor jou? Dan kan de keuze voor designmeubels van IJcoon wellicht al snel zijn gemaakt. 

Ontworpen door fantastische Nederlandse ontwerpers 

Indien je kiest voor het bestellen van IJcoon designmeubels zal je in de praktijk tot de vaststelling komen dat er hier verschillende fantastische Nederlandse ontwerpers aan bijgedragen hebben. De bekende namen die verantwoordelijk zijn voor deze collectie zijn dan ook niemand minder dan:

  • Tom Dissel;
  • Timon Scholten; 

De kans is zeer groot dat je eerder al eens hebt gehoord over deze personen. Zij gingen in het verleden dan ook reeds aan de slag voor gerenommeerde interieurmerken die luisteren naar namen zoals bijvoorbeeld Design on Stock, EYYE, Label, Gelderland evenals Zuiver en DutZ Collection. Het creëren van hun eigen interieurlabel heeft er in de praktijk voor gezorgd dat zij nu de meubelindustrie hebben weten te veroveren vanuit de overtuiging dat iedereen een IJcoon in diens interieur verdient. 

IJcoon designmeubels kopen? Overweeg de hoekbanken!

Het aanbod met IJcoon designmeubels dat op de markt is terug te vinden staat erom bekend lekker uitgebreid te zijn. Dit gezegd hebbende is het zo dat veel mensen in eerste instantie vooral kijken in de richting van de hoekbanken die door het merk worden aangeboden. Eén van deze banken is bijvoorbeeld de ‘Bank Rolls’ hiervoor geldt dat je ze gewoon naar hartenlust zelf samen kan stellen doordat ze bestaat uit verschillende elementen. 

Voor deze verschillende elementen geldt dat ze gewoon los over de ruimte kunnen worden verspreid. Kies je toch liever voor het kopen van een vaste zitbank? Dan kan je de voorkeur geven aan de diverse vaste zitbanken uit het IJcoon assortiment.

Leolux bank – De Ruijtermeubel

Ook jouw interieur verdient een echte IJcoon! 

Wil je graag ook zelf eigenaar worden van één van de verschillende IJcoon designmeubels die op de markt zijn gelanceerd? Dat is uiteraard geen probleem! Voor deze designmeubels geldt dat ze allemaal worden geproduceerd in de eigen fabriek van het merk in Gelderland. Van deze fabriek is bekend dat de ambacht van meubels hier reeds meer dan zomaar even honderd jaar wordt beoefend. Voor alle vrouwen en mannen die hier werken geldt dat ze hun vak met ontzettend veel passie uitvoeren. Het is deze passie die er in de praktijk voor zorgt dat ook jij in jouw interieur ongetwijfeld kan rekenen op een geweldig mooi IJcoon waar je bovendien met absolute zekerheid langdurig genot van zal weten te ondervinden!