Over ons

Dit doen wij

Eco.District.Heat – mogelijkheden en beperkingen van warmtetoevoer via buizen in stedelijke districten
EDH-projectlogo
Het doel van het Eco.District.Heat-project is het ontwikkelen van een strategisch hulpmiddel bij het nemen van beslissingen voor Oostenrijkse steden dat kan worden gebruikt om het onderwerp buisgebonden verwarming (en koeling) in stedelijke energieconcepten aan te pakken in afstemming met energieruimte. planningsvraagstukken vanuit een holistisch perspectief.

Inleiding 2e editie: “Duurzaam bouwen” 2012
Dekgrondlak Nabau 2012
Het doel is om de Nabau Gids uit 2006 te herzien. In een eerste stap is de Handreiking Duurzaam Bouwen gecontroleerd op actualiteit. In de tweede stap werden de onderdelen die niet meer up-to-date waren gewijzigd en aangepast. Het hoofdstuk “klimaat: actieve bouwnorm” is nieuw toegevoegd. Voor de nieuwe editie is foto-onderzoek gedaan. Veel foto’s van best-practice-projecten zijn beschikbaar gesteld door degenen die betrokken zijn bij duurzaam bouwen in Karinthië. Het grafische herontwerp werd uitgevoerd door “Prosign Klaus Hadler”.

gezond leven – “Advies over gezond leven”
Dekking gezond leven
Het doel is om een ​​handige brochure voor “Gezond Leven” te maken.

De uitdaging was om een ​​beknopte maar bruikbare werkbrochure voor bouwers en bouwers (nieuwbouw, modernisering en renovatie) te genereren. Dit is bedoeld om eindklanten te ondersteunen tijdens het bouwproces. De brochure is daarom ontworpen in zakformaat.